Vill du ta bort markerade filen?

Betad och anoljad plåt

Plåt av typen 355MC är skapad med både omsorg och precision. Här har du ett material som inte bara är snyggt och mångsidigt, men också håller en otroligt jämn kvalité. Kika in några av fördelarna:

Pålitligt ✓

355MC kännetecknas av sin välbalanserade sammansättning och höga renhet. Plus, tillverkningsprocessen gör att den håller en konsekvent kvalité gång på gång, utan att någonsin tumma på kvalitén. För dig betyder det en prestanda du kan lita på.

Korrosionsbeständigt ✓

Betningen, som innebär att en syralösning appliceras för att få bort diverse föroreningar från stålytan, leder till en renare yta som motstår korrosion. Sedan bearbetas stålet ytterligare genom anoljning, vilket innebär att en tunn, skyddande oljefilm appliceras.

Estetik ✓

Den släta, finkorniga ytan gör det till ett attraktivt val för synliga delar i konstruktioner och andra tillämpningar där utseendet är viktigt.

Mångsidigt ✓

Här har vi ett mångsidigt och höghållfast material som lämpar sig för ett brett spektrum av tillämpningar. Från fordonsindustrin till byggnadskomponenter och allt däremellan, kan 355MC hantera både tekniska och estetiska krav.

Designa och beställ komponenter av betad och anoljad plåt → Starta projekt.

Vill du kolla in fler material du kan välja mellan? Besök vår materialsida!