Vill du ta bort markerade filen?

Om oss

Med StålDirect vill vi revolutionera det sätt som ståldetaljer beställs och tillverkas på. Vi specialiserar oss på att skära, bocka och forma stålplåt för att skapa exakt de ståldelar som du behöver. Processen är enkel: skapa en ritning i vårt CAD-verktyg i webben, beställ produkten och få den levererad redan nästa dag.

För att kunna erbjuda detta leder vi vägen med vår avancerade utrustning och ett team av erfarna specialister. Vi är ständigt på jakt efter de mest innovativa och effektiva lösningarna för dig som kund för att kunna ligga steget före i branschen.

Upptäck hur du kan beställa skräddarsydda stålprodukter på ett helt nytt sätt, redan idag.

Skapa en ritning
och spara ditt projekt

Beställ

Leverans redan nästa dag!

Vi är måna om att göra saker så enkelt som möjligt för dig. Detta inkluderar att:

  • erbjuda ett användarvänligt design-verktyg
  • tillverka helt felfria produkter
  • skicka blixtsnabba leveranser
  • ge proffsig kundsupport när du behöver det

Det är den här mixen som gör oss unika och anledningen till att du kan lita på oss i ditt dagliga arbete.

Ett smart alternativ till egna maskiner

Med vår toppmoderna utrustning förvandlar vi snabbt dina idéer till verklighet, vare sig det gäller enkla plåtdelar eller komplexa geometriska former. Du behöver inte längre hitta en egen verkstad, köpa dyra maskiner eller lägga flera timmar på produktion. Låt oss göra jobbet istället! 

Vi hjälper dig hela vägen

Uppstår frågor? Ingen fara, vår kunniga och hjälpsamma kundsupport finns här för att guida dig genom varje steg i processen. På StålDirect är ditt projekt alltid i trygga händer.